Basic Info.
Application
Cotton, Rice, Corn, Soybean, Tubers, Straw
Portable Harvester Type
Hand
Application Field
Agriculture, Livestock, Aquaculture
Characteristic
Multifunctional
Suitable
Wheat,Rice,Oat,Alfalfa
Transport Package
Wooden Carton
Specification
1.47*1.1*0.65
Production Capacity
100sets/Month
Packaging & Delivery
Package Size
147.00cm * 110.00cm * 65.00cm
Package Gross Weight
100.000kg
Product Description
multifunctional rice,wheat,oat,alfalfa harvest reaper 1.This machine is mainly applicable for harvesting wheat, rice,beans,sorghum, reeds,soybean,alfalfa,barley,oats,chili buckwheat, etc.. It also can be used to cut all kinds of forage grass. 2.It can be worked in small piece of field, mountain land and hills, etc. 3.The wheat reaper machine is simple structure, strong ability to rake, durable, easy to operate and maintenance. Small volume,light weight, low consumption, good performance, strong adaptability and etc. 4.What's more, it is high quality and reasonable price, which could met the requirements of intensive cultivation. 5.It is used for reaping wheat or rice that is between 0.5- 1.2meters high. Reaping width : 1 meter. Reaper is a machinery for felling crops straw, then paving it neatly on the stubble, so that easy for the drying of crops, the operation is simple and comfortable, easy to work on a large area for a long time. 6.The first domestic shaft and whole aluminum transmission system; lightest weight, easy to carry and operate, suitable for different terrain and slope; Low fuel consumption. 7.Cutter height from the ground can be adjusted according to the need. According to dry land or paddy field respectively equipped with rubber wheel or iron wheel; The operation convenience, suitable for all kinds of people; After fine-tuning, it can be used to harvest many kinds of each phase height of crops.
Model
| 4G120 Reaper with Vertical knife
|
Cutting Width(mm)
| 1000
|
Mini Cutting Height(mm)
| 50
|
Placing Type
| Sidewise & Banded Placed
|
Productivity(m^2/hour)
| 1930~2470
|
Power
| 6hp diesel engine/9hp gasoline engine
|
Overall Dimension
| 147*113*65cm
|
N.W/G.K(GKS)
| 245/290
|
Container Load(PCS)
| 24pcs(20FT)
|
64pcs(40HQ)
|
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
>>
Outdoor Waste Bin 100L 120L 240L 360L 660L 1100L Plastic Garbage Trash Can Rubbish Wheelie Dust Container Dustbin with Lid Pedal
>>
Versatile 2 Inch Crimping Machine with Efficient Wood Case Storage
>>
Feeding And Packing Line Production Line Packing Machine Waffle Packing Machine bread packing machine
>>
Ss Sheet Price 304l/316 201 304 316L 310 317 904 Cold rolled stainless steel plate
>>
China 6040 X-ray Baggage Scanner for Security Equipment Inspection with Best Wholesale Price
>>
The Rear Bracket Of The Aluminum Alloy Foot Support Bicycle Can Be Adjusted In Length And In Length And 26 Inch Mountain E Bike
>>
G87 M2 TK Style High Quality Dry Carbon Fiber Front Lip Front Splitter Rear Diffuser Side Skirt For BMW G87 M2 Body Kit
>>
Tianyu Offer Aluminum Two Level Double Deck Exhibition Booth Stand Manufacturing Display
>>
Mini HD SDI Fiber Extender 1080P HD-SDI Over Fiber Converter Broadcast Level SDI Video Optical Transceiver Single Fiber 20km with RS485 Tally and Loop Output
>>
Fully Automatic Pet Cola Sprite Soda Carbonated Drink Bottle Making Machine Equipment
>>
PC, PMMA optical sheet extrusion line
>>
USB Recording Sound Card USB Virtual 7.1 Channel Audio External Sound Card Adapter
>>
OE 94460-2D030 944602D030 Fuel Level Sensor For Hyundai Tucson Elantra 1.6-2.0 08-12 Flotante De Gasolina For Hyundai Tucson El
>>
Good Price Marine Launching Rubber for Docking Ship Airbag for Ship Launching
>>
High Satisfaction Spheroidal Graphitic Indefinite Chill Roller for Angle Steel Universal Mill
>>
High quality CCTV rg 59 coaxial cable with power
>>
Men Quartz Watch Fashion Business Quartz Watch Stainless Steel Top Brand Luxury 2020 Glass NIBOSI Pointer Two Years 10mm 20mm
>>
1.8ton CPD18 battery Curtis 48v forklift electric motor electric forklift truck for sale
>>
Wholesale Foldable 3 in 1 Child Kids Kick Scooter
>>
G30 AC Style Carbon Fiber Rear Diffuser Rear Bumper Lip Rear Splitter For BMW 5 Series 30 G38