Welcome to visit

P6.25mm Adhesive Crystal LED Screen Advertising Film LED Display Transparent Flexible LED Film

US$748.00-848.00 1 Piece (MOQ)

Basic Info.

Model NO.
P6.25mm
Pixel Pitch
P6.25mm
Pixel Configuration
1R,1G,1B
Pixel Density
25,600 Dots / M&Sup2
Scanning Mode
Static Scan
System Operating Platform
Win10
Display Type
LED Video Display
Application
Stage Performance, Advertising, Exhibition
IP Rating
IP30
Certification
CE, RoHS, CCC, FCC
Brightness
2000/4000nit
Thickness
2.5mm
Transparency
90%
Module Resolution
160*64
Max Power Consumption
600 W / M&Sup2
Average Power Consumption
200 W / M&Sup2
Input Voltage
110-240V
Frame Frequency
50&60Hz
Refresh Rete
3840Hz
Module Weight
1.3 Kg
Transport Package
Wooden Case
Specification
1000mm*400mm*2.5mm
Trademark
Shinyledwall
Origin
Shenzhen, China
HS Code
8528591090
Production Capacity
50, 0000sqm/Year

Product Description

Product Description Flexible LED film is a transparent and ultra-thin LED screen made with new technology. It has two main features: flexibility and transparency. Can be used in various places with clear glass, just stick it on and it's ready to use.
Product Features:
(1) Waterproof, dustproof, and impact-proof;
(2) 60%-90% transparency, no impact on lighting;
(3) Lightweight, simple structure, can be directly pasted on glass;
(4) Energy-saving and environmentally friendly.
Module Size:
(1) 990mm*390mm
(2)1000mm*320mm
(3)1000mm*400mm
Product Parameters
ModelP5P6.25P8P10P15P20
Pixel StructureSMD1515SMD1515/2121SMD1515/2121SMD1515/2121SMD2121SMD2121
Pixel Pitch5-5mm6.25-6.25mm8-8mm10-10mm15-15mm20-20mm
Module Resolution200*64160*64125*50100*4066*2650*20
Module Size1000mm*320mm1000mm*400mm1000mm*400mm1000mm*400mm990mm*390mm1000mm*400mm
Module Weight≤1.3kg≤1.3kg≤1.3kg≤1.3kg≤1.3kg≤1.3kg
Transparency≥85%≥90%≥92%≥94%≥94%≥95%
Pixel Density40000dots/m225600dots/m215625dots/m210000dots/m24356dots/m22500dots/m2
Brightness 2000/4000nit2000/4000nit2000/4000nit2000/4000nit2000/4000nit2000/4000nit
Thickness 2.5mm2.5mm2.5mm2.5mm2.5mm2.5mm
Horizontal Viewing Angle 160°160°160°160°160°160°
Vertical Viewing Angle 160°160°160°160°160°160°
Contrast Ratio5000∶15000∶15000∶15000∶15000∶15000∶1
Max Power Consumption ≤600W/m2≤600W/m2≤600W/m2≤600W/m2≤600W/m2≤600W/m2
Average Power Consumption ≤200W/m2≤200W/m2≤200W/m2≤200W/m2≤200W/m2≤200W/m2
Input Voltage110-240V AC 50-60Hz110-240V AC 50-60Hz110-240V AC 50-60Hz110-240V AC 50-60Hz110-240V AC 50-60Hz110-240V AC 50-60Hz
Drive ModeConstant current driveConstant current driveConstant current driveConstant current driveConstant current driveConstant current drive
Frame Frequency 50&60Hz50&60Hz50&60Hz50&60Hz50&60Hz50&60Hz
Refresh Rate ≥3840Hz≥3840Hz≥3840Hz≥3840Hz≥3840Hz≥3840Hz
Theoretical Lifespan100000hours100000hours100000hours100000hours100000hours100000hours
Grayscale16bit16bit16bit16bit16bit16bit
Working Temperature Range-10ºC~40ºC-10ºC~40ºC-10ºC~40ºC-10ºC~40ºC-10ºC~40ºC-10ºC~40ºC
Storage Temperature Range-20ºC~60ºC-20ºC~60ºC-20ºC~60ºC-20ºC~60ºC-20ºC~60ºC-20ºC~60ºC
Working Humidity Range 10 -- 80%RH10 -- 80%RH10 -- 80%RH10 -- 80%RH10 -- 80%RH10 -- 80%RH
Storage Humidity Range 10 -- 85%RH10 -- 85%RH10 -- 85%RH10 -- 85%RH10 -- 85%RH10 -- 85%RH
Project Cases1. Dynamic Billboards: Flexible LED films can be used for large-scale, curved, or irregular-shaped digital billboards.
2. Storefront Displays: Retail stores can use flexible LED films for window displays that attract customers with dynamic content.3.Customizable Store Layouts: Use in stores to create adaptable displays that can be easily changed to match seasons, promotions, or product lines Company Profile
FAQFAQs:
Question 1: How is your company doing in terms of quality control?
Answer 1: We attach great importance to quality control from beginning to end. We focus on every detail. Our LED display products have ISO9001, 3C, CE, RoHS, FCC certification.
Question 2: What is the lifespan of an LED display?
Answer 2: LED displays typically have a lifespan of 100,000 hours, depending on the quality of the components and usage conditions.
Question 2: How is your company doing in terms of quality control?
Answer 2: We attach great importance to quality control from beginning to end. We focus on every detail. Our LED display products have ISO9001, 3C, CE, RoHS, FCC certification.
Question 3: What is your minimum order quantity?
Answer 3: Your order can accept any quantity. And the price for
large quantities can be negotiated.
Question 4: When will you deliver?
Answer 4: According to the size and quantity of your order, we can deliver the finished led screen within 10-20 days.
Question 5: How long is the warranty period?
Answer 5: The standard warranty period is 1 year. Depending on the requirements, the time may be longer.
Question 6: Do you provide free spare parts in every order?
Answer 6: Yes, a certain number of spare parts will be provided free of charge, including modules, power lines, signal lines, LED lights, IC, masks, power supplies, receiving cards, etc.
Question 7: Are LED displays energy efficient?
Answer 7: Yes, LED displays are highly energy-efficient, consuming less power than traditional display technologies while providing brighter and more vivid images.
Question 8: How is the resolution of an LED display determined?
Answer 8: The resolution of an LED display is determined by the pixel pitch, which is the distance between the centers of two adjacent pixels. Smaller pixel pitch results in higher resolution and clearer images.

>> Tractor Agricultural Farm 3 Point Rotary Cultivator Tiller for Sale
>> Factory Customized&Stock Sleeping Bags for Camping Hiking
>> Mattress Fabric Stitchbond Nonwoven Pet Made in China
>> P6.25mm Adhesive Crystal LED Screen Advertising Film LED Display Transparent Flexible LED Film
>> LED 40PCS Wall Washer Light RGBW 4in1 Flood Lighting
>> Water Soluble Scallop Edge Polyester Embroidery Laces Trim
>> Customize Various Sapphire Parts
>> Automatic Commercial Sliding Skylight Patio Enclosure Restaurant Retractable Telescopic Roof System for aluminium
>> Hot Sale Anodized Extruded Industrial Aluminum Profiles Round Aluminum Armrest Custom Color Hanrail
>> China 50L Pressure Steam Sterilizer for Medical Instrument with One Button Sterilization Function
>> Pickled Sushi Radish Takuan Oshinko
>> PP Spunbonded Nonwoven Home Textile
>> Produ Diamond Saw Blade Welding Strength Testing Machine with Color Touch Screen
>> Automatic Bread Pillow Packaging Machine Price Flatbread Croissant Bread Bag Packing Machine Cup Cake Tortilla Packing Machine
>> Huabang Wholesale Pink Salt Brick for Sweat Room Sauna Room
>> 65t Multistage Pump Parts
>> Zhongyi UVC Series UV Ink for PVC, Pet, ABS, BOPP, PS Treated PP, PE, Acrylic Substrates
>> Yello Flexible LED Neon Lights
>> Antistatic Slip Sheet for Printed Circuits Board Separating
>> High-Efficiency Mortar Packaging System 25-50kg Powder Pack Machine Valve Bag Packing Machine