Welcome to visit

Cast Iron Kitchen Appliance Wok Burner Commercial Gas Stove

US$22.40
500-999 Pieces
US$19.40
1,000-2,999 Pieces
US$17.40
3,000-7,999 Pieces
US$15.40
8,000-9,999 Pieces
US$13.40
10,000+ Pieces

Basic Info.

Model NO.
568
Material
Cast Iron
Number of Burner
1
Panel Material
Cast Iron
Ignition Mode
Manual Ignition
Transport Package
Carton
Specification
500*320*250mm
Trademark
OEM
Origin
Guangdong
Production Capacity
500000

Product Description


Burner Cast iron burner
Ignition Auto ignition
Gas type LPG/NG
Knob ABS
Heat power(kw) 2.5
Box Carton box / Color box
Package Way 5 layer square carton box with foam inside
Panel size 340mm*600mm
Packing Size 500*320*250mm
Loading Quantity 20GP/40HQ:1910/4460pcs
Sample can be prepared in 1 week for your inspection20'GP/40'HQ goods be prepared in 40days Our services * 1%-Spare Parts; Free parts for any breakdown with convincing evidence* ODM and OEM orders are welcome* CKD and SKD are available* One year warranty
Guangdong Cookermore Co.. Ltd founded located in Guangdong China, the home appliances Kingdom.The company with the management idea of "innovating and realizing value insisting on applying The corporation culture to enhance its core competitiveness".constantly introduces the professional talents Within the industry. Meanwhile, Cookermore relies on professional high-end R&D level and mature test Technology among its peers. Let concentrates on the research and development of small home appliances Solutions mainly for induction cooker,range hood and PCBA, and becomes the preferred developer for Small home appliance manufacturers.
Production workshop

Punch workshop
In the assembly workshop, different components will be assembled into complete kitchen and bathroom appliances. Each component needs to be installed in the correct position and tested and inspected after assembly. In this way, we can ensure that all kitchen and bathroom appliances can work properly. It should be noted that different models of kitchen and bathroom appliances have different assembly methods, so different models of products need to correspond to different specialized assembly workshops.

Assembling workshop
In the assembly workshop, different components will be assembled into complete kitchen and bathroom appliances. Each component needs to be installed in the correct position and tested and inspected after assembly. In this way, we can ensure that all kitchen and bathroom appliances can work properly. It should be noted that different models of kitchen and bathroom appliances have different assembly methods, so different models of products need to correspond to different specialized assembly workshops.

Testing room
The testing room built according to the EN30-1-1 standard features comprehensive in-house inspection capabilities, allowing precise testing of stove emissions, heat load, and thermal efficiency. This ensures our products meet strict quality and safety standards. Our advanced equipment and professional technicians can conduct tests under various conditions, guaranteeing consistent and efficient stove performance. These rigorous tests and quality control measures enable us to provide high-quality stoves with assured performance, earning customer trust and supporting our long-term development and market competitiveness.
1.Can you offer the OEM to us?
Answer: Of course, we welcome you to be our OEM client and we are willing to discuss all the details and requirements with you.
2.When can I get the quotation ?
Answer:We usually quote within 24 hours after we get your inquiry. If you are very urgent to get the price, please call us.
3.What is your main market?
Answer:Our main market is South east Asia,Middle East, South America, Europe, Russia, Africa and Some of regional.
4.How does your company do quality control?
Answer:Each year we have quality supervision department inspection, and issue inspection reports, each batch of goods will be strictly controlled, the company's internal will have quality regulation, to ensure that every batch of products qualified and best quality.
5.What's your minimum order quantity?
Answer:Our MOQ is 200 pcs one model one size.
6.Do you provide sample?
Answer:Yes.we do provide sample but express cost need to be born by buyer
7.What is the bulk order delivery time?
Answer:Order lead time will be 30~35 working days.
8.How could I make the payment?
Answer:T/T,Western Union,Wechat pay,Alipay,LC,DP and others.
9. I'd like to Mix several models in one container. May I?
Answer:Certainly. We have to point out that you can select Two models in one container (1X20GP),and Three models in one container(1X40HQ).
10.What is your major product?
Answer:Our major products are gas cooker,gas water heater,range hood,induction cooker and its spare parts.
>> Replacement G11 Almera Classic 2008 engine hood for Nissan auto body parts
>> Made in China Lab Two Roll Open Mixing Mill Machine
>> Built-in USB Sound Card Configurable Digital 4 in 4 out Audio Processor with RS 232, Camera Control and Dante
>> 100W high brightness 150LMW LED high bay light 100W LED mining light 100w LED workshop light 100W
>> Soil direct shear apparatus Lab Test Apparatus Soil Direct Shear Test Apparatus
>> Supply Jinding brand open acetylene generator
>> Jimbo new design high security steel stash 2 hours fireproof safe for office used
>> Wafer Smashing Machine Chocolate Wafer Making
>> Heavy-Duty Glue Roller Spreader for Wood Panel Assembly
>> Hot Sell Cattle Restraining Frame with Weighing Handling Cattle Restraining Equipment for Animal Husbandry Cattle Restraining Frame
>> Apply HUXIAOT Electri torque wrench TD1000 (400-1000nm)
>> Cw62125 Horizontal Lathe Has Good Stability, High Accuracy, and Reasonable Structure
>> Nordic style cheap price mdf top Panel tables and velvet chairs dinning room furniture dining tables set
>> Aluminum Cutting Machine / Window Door Machine / Aluminum Cutting
>> Easy To Operate Automatic Lube Lubricant Oil Filling And Capping Machine Engine Oil Bottle Filling Packing Machine
>> Privacy Safety Tubular Matt Black Gold Silver Square Portable Heavy Duty Bathroom Door Lock Door Lever Handle Locks
>> China Factory Cheap Price Plastic Pipe Bending Machine
>> T3 series intergrated ultrasonic waste water meter factory price
>> PEMF Mat Magnetic Therapy Device For Insomnia,Microcirculation repair,Endocrine Conditioning,Fatigue Recover
>> Servo Energy Saving Pet Preform 28mm 55mm Injection Molding Machine