Welcome to visit

Hot Sales Kitchen-Electronics Electric Induction Cooktop Induction Cooker

US$34.60 200 Pieces (MOQ)

Basic Info.

Model NO.
B2H-03
Operation Mode
Touch
Housing
Tempered Glass
Reservation Function
With Reservation Function
Burner for Induction Cooker
Double
Heating Element
Coil
Color
Black
Certification
CE, GS, CB, RoHS, EMC, ETL, UR
Province
Guangdong
After-Sales Service Provided
Spare Parts
Warranty
1 Year
Application
RV, Hotel, Commercial, Household
Time Setting
Yes
Transport Package
Carton Packing
Specification
359*360*65mm
Trademark
Cookermore
Origin
China
HS Code
8516601000
Production Capacity
100000/Month

Product Description

Item Induction cooker
After-sales Service Provided Spare parts
Warranty 1 YEAR
Application rv, HOTEL, Commercial, HOUSEHOLD
Power Source Electric
Housing Material plastic
Certification CB, ce, CSA, EMC, emf, ETL, GS, LFGB, ROHS, SASO, UL, UR
Power (W) 2000
Voltage (V) 220
Place of Origin China
Province Guangdong
Application Commercial

Product name Hot Sales House Kitchen Cooking Appliance Electric Induction Cooker top
Model No. B2H-03
Voltage 220V ~240V, 50/60Hz
Power 2200W
Control type Sensor touch control
Cooking plate A-grade black crystal glass in the center + Stainless steel ring + Tempering glass
Display 4 Digital LED display
Blue light Blue lighting
Housing material ( BASE) PP Black color
Housing material( Top) ABS Black color
Crystal glass dimension Φ250mm
Cooking area diameter 8~26cm
Product size 313X385X69mm
Power cord 1.5m power cord with VDE plug
Timer 240 minutes
Child lock function Available
Tempering glass design Tempering glass can printed any color
Brand OEM or ODM or Cookermore brand
MOQ 1000pcs
Pan detection Available
Protection Over heat/ Over voltage/Low voltage protection
QTY/CTN 6 pcs per carton
Gift box size 342X88X418mm
Master carton size 544X357X432mm
Discount price We off the best price for mass order
Payment terms TT / LC/OA
Delivery time 25 days to 30 days after received the deposit and confirmed all artworks



Guangdong Cookermore Co., Ltd, founded , located in Guangdong,China , the homeappliances kingdom. The company, with the management idea of "innovating and realizing value, insistingon applying the corporation culture to enhance its core competitiveness",constantly introduces the professional talents within the industry. Meanwhile, Cookermore relies on professional high-end R&D level and mature test technology among its peers. lt concentrateson the research and development of small home appliances solutions mainly for induction cooker range hood and PCBA, and becomes the preferred developer for small homeappliance manufacturers. In addition to the strong R&D strength in development of small home appliancesin the domestic market, our company has extensive experience national standardsand productcertification for the countries, such as Japan, Taiwan, Malaysia,the EU countries, and USA,in terms of product exporting. At the same time,Cookermore has a structure and air ductdesign team to ensure the certificationpassing; And has rich experience for EMC,VDE, CE standards.
RFQ 1.Can you offer the OEM to us?
Answer: Of course, we welcome you to be our OEM client and we are willing to discuss all the details and requirements with you.
2.When can I get the quotation ?
Answer:We usually quote within 24 hours after we get your inquiry. If you are very urgent to get the price, please call us.
3.What is your main market?
Answer:Our main market is Southeast Asia,Middle East, South America, Europe, Russia, Africa and Some of regional.
4.How does your company do quality control?
Answer:Each year we have quality supervision department inspection, and issue inspection reports, each batch of goods will be strictly controlled, the company's internal will have quality regulation, to ensure that every batch of products qualified and best quality.
5.What's your minimum order quantity?
Answer:Our MOQ is 200 pcs one model one size.
6.Do you provide sample?
Answer:Yes.we do provide sample but express cost need to be born by buyer
7.What is the bulk order delivery time?
Answer:Order lead time will be 30~35 working days.
8.How could I make the payment?
Answer:T/T,Western Union,Wechat pay,Alipay,LC,DP and others.
9. I'd like to Mix several models in one container. May I?
Answer:Certainly. We have to point out that you can select Two models in one container (1X20GP),and Three models in one container(1X40HQ).
10.What is your major product?
Answer:Our major products are gas cooker,gas water heater,range hood,induction cooker and its spare parts.

>> 1/2 * 6mm * 20mm Special Straight Blade End Mill for Solid Wood Board.
>> Creative Design Adjustable Kitchen Round Bamboo Spice Box Storage Organizer With Lid Pantry Organizer Kitchen & Tabletop
>> Farm Floating Sinking Fish Feed Poultry Pet Dog Cat Chicken Animal Food Pellet Extruder Procesing Making Machine
>> Ruby Color and Crisp Texture Huaniu Apples
>> Red Rubber Gasket Material 5mm 10mm Thick Food Grade Silicone Rubber Sheet
>> Handheld Metal DOT Pin Marking Machine pH02 for Vin Code Chassis Number
>> 500ml 750ml Household Container Single Double Triple Head 5L Extrusion Blow Molding Machine China Supplier
>> Pull-Resistant Layered Chicken Cage Manure Conveyor Belt Duck Manure Board
>> Advanced Double Layer Roll Forming Machine for Efficient Production
>> DC12-24V 2.4G Touch Screen LED RGBW Controller for LED Strip
>> Disposable Palm Leaf Plates Eco - Friendly and Stylish a Green Choice for Parties
>> Dongguan Jieyang Factory Plastic Injection Molding Machine Plug
>> Quality First Grain Beans/Maize/Paddy Multi Function Thresher Machine Paddy Sheller Low Price Corn Threshing Machine Factory Zzss
>> Hot Sale High Quality 1500W 2000W 3000W Sheet Metal Fiber Laser Welding Machine Max Laser Source Qilin Controller Welding Gun Hanli Chiller CS/Ss/Aluminum
>> Car Accessories headlight headlamp for nissan patrol Y61
>> Auto Focus Flying CO2 Laser Marking Machine 20W 30W 60W 100mmx100mm for Plastic Wood
>> Hot Sale Trailer-Mounted Concrete Pump 50m3/H Xs5008d Hbt5008V
>> Factory Precision Steel Pillow Block Housing/Thrust/Angular Contact/Deep Groove Ball/Auto Wheel Hub/Needle/Cylindrical/Tapered/Spherical Roller/Rolling Bearings
>> Wholesale Rescue Isothermal Gold Silver Aluminum Mylar Thermal Emergency Foil Blanket Survival
>> Hanyoo Stainless Steel Numbers Kit for Coding Printing Machine